Autoverzekering vergelijken

Vergelijk bij Autoverzekering Vergelijken en u kunt direct afsluiten wat het beste bij u past. Bereken bijvoorbeeld de premie voor de goedkoopste autoverzekering of vind de beste auto verzekering voorwaarden. Bij Autoverzekering Vergelijken kunt u kiezen en kunt u de goedkoopste autoverzekering afsluiten.

In verreweg de meeste gevallen ontvangt u binnen een aantal minuten een bevestiging van uw voorlopige dekking.

Heeft u vragen of wilt u uw autoverzekering telefonisch afsluiten? Bel dan met 0512-305987.

Dekking

Bij autoverzekeringen maken wij onderscheid tussen een 3 tal dekkingstype, namelijk WA (Wettelijk aansprakelijkheid), WA+beperkt casco en WA+casco (All-risk). Hieronder vind u een uitleg van deze dekkingen.

Autoverzekering opzeggen: wanneer kan dat?

Vind hier meer informatie over het opzeggen van uw autoverzekering.

Wat doen wij voor u?

Via onze website kunt u verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Om een goede vergelijking te kunnen maken stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij ( automatisch ) de vergelijking. Vervolgens kunt u zelf de door gewenste verzekering via bij de verzekeraar van uw keuze afsluiten, dat kan via onze website. Er is hier sprake van execution only. Dat betekend voor u dat wij u niet hebben geadviseerd waardoor we niet hebben gecheckt of dit product optimaal bij u past. Schades kunt u online aan ons doorgeven. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze dienstenwijzer.

Hoe volledig is onze vergelijking?

Wij vergelijken niet alle verzekeringen van alle verzekeraars simpel weg omdat niet alle verzekeraars in de vergelijking willen staan. Wij vergelijken alleen de verzekeringen van de verzekeraars waar wij produktinformatie van hebben en zijn dus op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies. Voor een volledige lijst van de verzekeraars en produkten verwijzen wij u naar de bijlage.

Hoe verdienen wij aan het vergelijken van verzekeringen ?

Wanneer u vioa onze website een offerte aanvraagt voor een verzekering worden wij daar niet door betaald door de verzekeraar. Wij ontvangen pas een vergoeding als u de verzekering ook daadwerkelijk afsluit. In onze dienstenwijzer vind u meer informatie klik hier voor onze dienstenwijzer.

autoverzekering contact

Hulp nodig?

Bel 0512 - 305 987
of stuur ons een e-mail.


De voordelen op een rij


Veilig en vertrouwd

Kwaliteit staat bij Autoverzekering Vergelijken hoog in het vaandel. Daarom zijn wij aangesloten bij diverse organisaties welke de kwaliteit van Autoverzekering Vergelijken waarborgen:


Meer informatie

U bent nu hier: Autoverzekering vergelijken » Autoverzekering vergelijken »